Dark Light

Trimitere/Retur

Expedierea Produselor

Expedierea produselor se face in termenul a 2-3 zile lucratoare de la primirea comenzii. Produsele sunt verificate individual inainte de a fi trimise.

Toate comenzile sunt amabalate  si bine protejate pentru transport. In cazul manipularii gresite si a deteriorarii produselor de catre curier, HASSTING CONCEPT S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru inlocuirea produselor.

Returul Produselor

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea banii înapoi.

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajele originale, sa nu prezinte urme de folosinta, in caz contrar se poate percepe o taxa suplimentara pentru a aduce produsul la valoarea originala.

Returul se face cu informarea noastra prealabila sau prin completarea formularului de retur, in caz contrar returul va fi refuzat.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, doar in cazul in care produsul nu este in parametrii, livrarea va fi suportata de HASSTING CONCEPT S.R.L.

Contravaloarea produselor se va returna in termen de 14 zile de la primirea cererii de anularea a comenzii. Rambursarea poate intarzia in cazul in care nu s-au primit produsele inapoi sau cel putin dovada trimiterii.

Cos de cumparaturi

close